The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALE

Article / 17 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALEDIZAINĂR X UBIKUBI
  • DIZAINĂR X UBIKUBI // ROMANIAN DESIGN YARD SALEDIZAINĂR X UBIKUBI
1/2
who
Dizainăr este magazinul de design românesc fondat în 2012, ce și-a propus să pună pe picioare o piață vibrantă de produs și concept autohtonă. Ubikubi este un brand home&deco românesc, cu o colecție de peste 80 de obiecte semnate de designeri români și produse în România.

what
Chiar dacă ochiul tău stâng este cu 1mm mai mare decât dreptul, asta nu te-a oprit să te bucuri de frumusețea peisajului din ultimul concediu. La fel se întâmplă și cu obiectele de design. Nu toate sunt identice, nu toate sunt la fel de mari sau la fel de colorate și din cauza acestor imperfecțiuni, în mod normal nu le expunem spre vânzare. O dată pe an, la Romanian Design Yard Sale, ne-am hotărât totuși să le mai oferim o șansă și să vedem dacă aceste mici imperfecțiuni sunt chiar așa de importante. Și dacă unicitatea obiectelor nu vă convinge să vă îndrăgostiți de ele, atunci poate prețul foarte-foarte redus o să vă ajute să adoptați un obiect de design românesc ce se simte singur printre frații lui super perfecți.



***
25 - 26 MAI / 12:00 -20:00

@ Dizainăr, Str. Puțul cu Plopi nr.17, în Cartierul Creativ