The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Expoziție UYDA by UBIKUBI

Article / 22 Apr 2018 / RDW team
  • Expoziție UYDA by UBIKUBI
  • Expoziție UYDA by UBIKUBI
  • Expoziție UYDA by UBIKUBI
  • Expoziție UYDA by UBIKUBI
1/4
În perioada 19-27 Mai, Beans&Dots găzduiește expoziția Ubikubi Young Designers Award inspirat de UniCredit Bank.

Expoziția își propune să creeze un context interactiv de prezentare a proceselor specifice designului. Vizitatorii vor putea descoperi atât prototipurile obiectelor câștigătoare, cât și planșele de prezentare ale tuturor proiectelor înscrise în cadrul competiției UYDA de anul acesta.

Ubikubi Young Designers Award (UYDA) este un concurs de design de obiect deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care doresc să-și vadă proiectele transformate în produse fizice.

Expoziția își propune să arate ce presupun procesele specifice designului, iar în acest sens, va prezenta atât proiectele câștigătoare, cât și planșele de prezentare ale tuturor proiectelor înscrise în cadrul competiției UYDA de anul acesta.

Ajuns la cea de-a doua ediție în 2018, concursul este un demers inspirat de UniCredit Bank și urmărește să devină reperul principal în ceea ce privește competițiile de design din România.

Fondat în 2014, Ubikubi este un studio de design și producător de mobilier din București. Oamenii din spatele studioului sunt Dragoș Motica, designer și creative director și Robert Savu, co-fondator și antreprenor. Colecția de obiecte din portofoliul Ubikubi este dezvoltată in-house, cu tehnologie proprie și materiale sustenabile.

Show Off RDW este creat de UniCredit Bank.
UYDA face parte din formatul Show Off RDW creat de UniCredit Bank.