The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Expoziție aniversară Braiconf 67

News / 23 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • Expoziție aniversară Braiconf 67
  • Expoziție aniversară Braiconf 67Ana Georgescu
1/2
Pentru a celebra  67 de ani de la deschiderea fabricii de confecții de la Brăila, Braiconf a relansat celebra cămașă cu lalea, într-o linie nouă, cu materiale produse în fabricile sustenabile din Europa.
 
Cu aceeași ocazie, brandul organizează expoziția retrospectivă Braiconf67, pe strada Știrbei Vodă nr.104-106, la Institute, The Cafe. 

Expoziția cuprinde cronologia brandului născut în 1950, iar publicul va înțelege mai bine spiritul Braiconf prin imagini și cămăși ce fac parte din arhiva fabricii, dar și fotografii semnate de Andreea Macri, realizate la începutul lui 2017.

Din 28 mai, expoziția va fi itinerată în magazinele Braiconf din țară, oferind astfel publicului ocazia de a se bucura de moștenirea unuia dintre cele mai de renume branduri românești, cu o istorie vastă și captivantă.
 
Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) este o companie românească listată, a cărei istorie a început în urmă cu 67 de ani. Braiconf deține o rețea de 16 magazine în România în orașe precum: București, Brăila, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Timișoara. În fabrica de la Brăila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton în industria textilă.