The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Faceți cunoștință cu Alice T. - din 9 noiembrie în cinematografe

News / 29 Aug 2018 / INSTITUTE.RO
  • Faceți cunoștință cu Alice T. - din 9 noiembrie în cinematografeVlad Cioplea
1/1
„Alice T.”, cel mai nou lungmetraj regizat de Radu Muntean a avut premiera mondială pe 4 august, în cadrul competiției internaționale a Festivalului de la Locarno, de unde s-a întors cu un premiu. Andra Guți a câstigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal. Filmul s-a bucurat de recenzii pozitive în presa internațională după proiecția de gală, Screen International apreciind că este „adânc înrădăcinat în caracter și în defectele și contradicțiile care îi definesc pe oameni.”   

Alice Tarpan (Andra Guţi) are, la cei aproape 17 ani ai săi, o adolescență complicată. Nu e vorba doar de problemele de la școală, sau că nu e sigură cu cine a rămas gravidă, dar mai ales de faptul că mama ei adoptivă, Bogdana (Mihaela Sîrbu), a aflat de toate astea.



Rolurile interpretate de Andra Guți și Mihaela Sîrbu creeză „cea mai frumoasă relație văzută în acest an în cinematografia românească”, notează Cineuropa, iar Cinemagia anunță în cronica filmului o „captivantă analiză a unei vârste imposibile”. „Alice T.” va putea fi văzut în cinematografele din țară începând cu 9 noiembrie 2018, fiind distribuit de Voodoo Films.