The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Fashion Day Out: Beans&Dots

Article / 22 Oct 2018 /
  • Fashion Day Out: Beans&DotsBeans&Dots
  • Fashion Day Out: Beans&Dots
1/2
Cartierul Creativ se bucură de o concentraţie impresionantă de showroom-uri, concept store-uri şi ateliere de fashion, aşa că te invităm pe un traseu al celor mai şic poveşti de cartier ca să îţi facem cunoştinţă cu designerii sau antreprenorii din spatele lor.

Beans & Dots
Beans & Dots este mai mult decât un concept store, este un “community space” ce găzduiește un întreg univers de lucruri și de întâmplari din care ţi-ar plăcea să faci parte. Înseamnă un speciality coffee shop și un magazin de design care se învecinează cu un co-working space și cu un spaţiu de evenimente. A durat mai bine de un an de când Ancăi Ungureanu și Adelinei Ivan le-a venit ideea și până când au reușit să îl deschidă în clădirea Palatului Universul.Am stat de vorbă cu Anca despre ce înseamnă acest business, dar și despre Cartier.

Ce găsești la Beans & Dots?
Găsești cafea foarte bună, o selecţie de obiecte pe care ţi-ar plăcea să ţi le cumperi sau să le faci cadou, și mai găsești o lume cu care îţi dorești să fii prieten.

Și ca branduri?
Cafeaua este de la The Barn din Berlin - suntem singurul lor exclusive coffee shop din România - ceaiurile sunt de la Companion Tea tot din Berlin, iar în Concept Store avem în exclusivitate câteva branduri internaţionale - Royal Republic, Verduu Perfumes și Baxter of California - și branduri de design și fashion românești: Adelina Ivan, Nalu Underwear, Optimef, Skin Deep, Carla Szabo, Noah Watches, Soseta3, Fabrik, precum și o selecţie de reviste de artă și cărţi de artist.

Ce înseamnă pentru voi acest business și cum vreţi să îl dezvoltaţi?
Beans & Dots este locul pe care ni l-am imaginat și l-am creat fix pe gustul nostru: un loc în care ne place să petrecem timp, să găzduim petreceri și manifestări din universul nostru și unde să vindem ceea ce mâncăm, ce bem, ce purtăm. Ne pregătim de extindere în perioada următoare, dar încă nu zic mai multe.

Ce alte fashion hot spots ai recomada în Cartierul Creativ?
Vizităm des showroom-urile Anei Alexe și Ioanei Ciolacu, mergem la petreceri și evenimente la The Institute Cafe, ne place cafeaua de la Panda Bandit Coffe Shop și breakfast-ul de la Trofic, mai ales ciocolata lor de casă, și, evident, petrecem mult timp alături de vecinii noștri din Palatul Universul: Apollo111, Fix me a drink, Linotip și Salonul de Proiecte.