The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Harababura și Romanian Design Week prezintă: Octavia Chiru

Article / 09 Feb 2023 / Andra Mihai
  • Harababura și Romanian Design Week prezintă: Octavia Chiru
1/1
Harababura Vintage Fair are loc în perioada 24 și 26 februarie, între orele 12:00 și 20:00, la Centrul de Proiecte din Timișoara, str. Vasile Alecsandri nr. 1. 

A zecea ediție revine alături de Romanian Design Week, cel mai mare eveniment interdisciplinar din România, care promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația ca instrumente pentru creșterea culturală, socială și economică. 



Cu această ocazie, Romanian Design Week ne propune să facem cunoștiință cu Octavia Chiru, designer contemporan din București. Colecțiile ei întruchipează un capitol cu noi personaje, alături de metafore, anacronisme, parabole și bineînțeles, de un final fericit. 

Octavia iubește toate culorile și nuanțele lor, soarele, natura, poveștile, accentele, atenția la detalii și viața, în special o viață responsabilă - sustenabilă. Pe toate acestea le-a contopit în brandul ce ii poartă numele. Fiecare produs O.C este statement, un melanj de texturi, nuanțe și forme pentru un look care îți împărtășește o poveste care rămâne, nu doar o tendință trecătoare.




Harababura Vintage Fair reprezintă intersecția dintre design contemporan și cultura vintage, iar evenimentele oferă spațiu creativ artiștilor de orice fel - designeri vestimentari, ilustratori, ceramiști, artizani și mulți alții.

***
 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați paginile evenimentelor:

Harababura Vintage Fair
 / Harababura Artist Talk: Octavia Chiru


Harababura Vintage Fair face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.