The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Începe cea mai aglomerată săptămână a designului

News / 19 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • Începe cea mai aglomerată săptămână a designului
1/1
Programul Romanian Design Week, inițiat de The Institute și organizat în parteneriat cu ING, începe sâmbătă, 20 mai. Acesta este compus din expoziția centrală ce este găzduită de viitorul Mega Image Concept Store, de pe strada Grigore Cobălescu 45, plus alte 40 de de evenimente satelit organizate de partenerii RDW.

Numărul mare de evenimente, conferințe, workshop-uri și expoziții îi dau statutul de a fi cel mai mare eveniment din țară dedicat designului românesc. 

Spațiul principal al Romanian Design Week 2017 prezintă, în plus, peste 10 expoziții capsulă, precum și o serie de conferințe care vor supune atenției publicului cele mai actuale subiecte din universul designului.

Programul detaliat poate fi găsit aici, precum și în aplicația disponibila pe Android si IOS, Romanian Design Week. Accesul la expoziție, precum și la evenimentele RDW, ce au loc pe strada Grigore Cobălcescu 45, se face pe baza înscrierilor pe ove.ro