The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Intersecții în Cartierul Creativ - expoziție foto

Article / 05 Dec 2018 / The Institute
  • Intersecții în Cartierul Creativ - expoziție foto
1/1
Expoziția foto Intersecții în Cartierul Creativ își propune să prezinte cele mai reprezentative instituții culturale ale Bucureștiului, în dialog cu noile organizații creative și oamenii care le-au inițiat și dezvoltat, din dorința de a investiga cum istoria orașului din ultimii 100 de ani și infrastructura culturală a acestei zone- definită de Grădinile Cișmigiu și delimitată de bulevardele Berzei-Elisabeta-Griviţa-Victoriei- a reprezentat o bază importantă pentru efervescența creativă contemporană, care definește astăzi primul Cartier Creativ al Capitalei.

Proiectul își propune să evidențieze contrastul, dar și complementaritatea dintre infrastructura culturală istorică și antreprenoriatul creativ actual.

Fotografii de Horațiu Sovăială și Cornel Lazia

Expoziția are loc în perioada 11-14 decembrie, într-un nou pop-up expozițional aflat pe Str. General Christian Tell no. 23 (lângă The Institute Space). Accesul este liber.

_____________________
Intersecții în Cartierul Creativ este un proiect Cartierul Creativ, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, în cadrul manifestărilor dedicate Centenarului.

Parteneri culturali: Institutul Cultural Român, Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte

Susținut de UniCredit Bank Romania

Parteneri culturali: Institutul Cultural Român, Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte