The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Jidvei a destins atmosfera la Romanian Design Week 2021

Article / 28 Iun 2021 / Luiza Popescu
  • Jidvei a destins atmosfera la Romanian Design Week 2021
1/1
Arta, cultura și educația sunt cei trei piloni pe care lumea contemporană se clădește zi de zi. Luate la un loc, ele reprezintă designul interior al fiecăruia dintre noi. E acel nivel care unește atât oamenii, cât și ideile. Iar în cazul de față, apropie Jidvei de Romanian Design Week. Evenimentul RDW de anul acesta a fost dedicat tuturor iubitorilor de nou și de artă, dar și tuturor designerilor, oamenilor creativi și operatorilor culturali care au contribuit la dezvoltarea continuă a evenimentului de la an la an.

Parteneriatul dintre Jidvei și Romanian Design Week, care există de peste trei ani, va continua atât timp cât țelul rămâne comun: respectul față de artă, susținerea culturii și promovarea educației. 

Și cum altfel se pot sărbători trei ani de parteneriat sub egida latinescului Excelsior - tot mai sus - decât recurgând la cinstirea reciprocă prin Nec Plus Ultra - atingerea apogeului? Vinurile Nec Plus Ultra sunt expresia îndrăznelii de a face un pas mai departe, de a depăși limitele și de a atinge ceea ce pare de neatins.

Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc, cel mai premiat vin alb românesc în anul lansării sale, 2010, este memorabil prin strălucirea și rafinamentul său, prin eleganța notelor de citrice, în special limetă și grepfrut, completate de savoarea fructelor exotice. Nec Plus Ultra Roze este un vin plin de prospețime, cu un pronunțat caracter fructat, cu note încântătoare de fragi, zmeură și vișine.

Jidvei își respectă partenerii oferind calitate Nec Plus Ultra. Vinurile pe care brandul le-a oferit în cadrul parteneriatului cu Romanian Design Week au creat atmosfera perfectă pentru dezvoltarea artei, culturii și a educației.