The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La pas prin cartier: Artă contemporană la Mobius Gallery

Article / 01 Apr 2019 / The Institute
  • La pas prin cartier: Artă contemporană la Mobius Gallery Roxana Gamarț, co-fondator
  • La pas prin cartier: Artă contemporană la Mobius Gallery Mobius Gallery
  • La pas prin cartier: Artă contemporană la Mobius Gallery Mobius Gallery
1/3
Din 2015, arta contemporană are adresă și pe Mendeleev nr. 2, la Mobius Gallery.

Inițiată de Mira Burke şi Roxana Gamarţ ca o punte de dialog între artiști și curatori, atât din România, cât și din Europa de Est, Mobius Gallery atrage atenția publicului asupra scenei efervescente pe care o creează arta și moștenirea culturală pe care ne-o lasă în urmă.

Pe lângă agenda expozițională, dialogul se extinde și în sfera educativă, prin conferințe și întâlniri cu artiști sau chiar oameni din afara artei care să împărtăşească din experienţa lor.

Spațiul deschis, dar intim, minimalist, a susținut artiști autohtoni precum Roman Tolici, Lea Rasovszky, Andrei Gamart, Eugen Rădescu, dar și din sfera internaţională, precum Anna Kohodorkovskaya, Tara von Neudorf, Sandor Szasz.