The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La pas prin cartier: Podstel Umbrella adăposteşte turişti din toată lumea

Article / 01 Apr 2019 / The Institute
  • La pas prin cartier: Podstel Umbrella adăposteşte turişti din toată lumeaJason Gastaldo, Daniel Beaumont, Lexa Ciuciuc, Sam Cooper, Dragoș Voicu
  • La pas prin cartier: Podstel Umbrella adăposteşte turişti din toată lumeaPodstel Umbrella
  • La pas prin cartier: Podstel Umbrella adăposteşte turişti din toată lumeaPodstel Umbrella
  • La pas prin cartier: Podstel Umbrella adăposteşte turişti din toată lumeaPodstel Umbrella
1/4
Casa în stil neo-bizantin de pe Strada General Christian Tell 21, construită acum aproape 100 de ani, continuă povestea Podstel Umbrella începută în Bucureşti de doi prieteni pasionaţi de călătorii, care, după o aventură ce i-a purtat în peste 50 de ţări, s-au decis să creeze aici o comunitate.

Celor trei co-fondatori le place să numească hostelul „a point of direction” în aventura ta, un loc de întâlnire al comunităţii locale cu turiştii veniţi să exploreze, să lege prietenii şi să împărtăşească experienţe, fie că vorbim de muzică, filme sau mâncăruri. Îndemnul lor este „Share experience, connect!”

De la Postel Umbrella, continuăm plimbarea cu cele mai importante lucruri în bagaj: amintiri, prietenii şi cu promisiunea de a căuta în fiecare ţară a lumii viitoarele Podstel-uri Umbrella.