The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La pas prin cartier: Quest mission, if you dare

/ 01 Apr 2019 / The Institute
  • La pas prin cartier: Quest mission, if you dareQuest Mission
  • La pas prin cartier: Quest mission, if you dareAlex Badea, manager, Simona Beres, client service manager, Adrian Băcanu, fondator
1/2
Dacă sunteţi în căutarea unui escape room, spoiler alert, camera Galeria de Arte e descuiată! Asta poate pentru că Quest Mission nu e doar despre a evada dintr-o încăpere, ci mai mult despre rezolvarea unei misiuni, despre aventura unei competiţii cu tine însuţi şi plăcerea experienţelor alături de cei dragi.

Iar experienţele sunt multe, de la provocarea unei Misiuni imposibile de spionaj, cu adrenalină şi suspans, la desluşirea Secretului lui DaVinci, o misiune de escape fără lacăte, care vă va purta prin apă şi foc, până la, probabil, cel mai mare life game din România, Train Enigma, ce părăseşte limitele spaţiului de pe Strada Amzei nr 1, introducându-vă într-o lume de Real Life Games, unde linia între joc şi realitate dispare.

Turul nostru se poate încheia în mini-cafeneaua lor cosy, cu o excelentă cafea italiană, care nu ascunde însă vreo misiune, ci doar întâlniri de briefing și debriefing cu echipe corporate, adunări cu prieteni sau petreceri şi aniversări. Ori în galeria de artă reală, ce ascunde tablouri ale tinerilor artişti români, care incită la un joc „la vedere”, pe care le poţi lua acasă.