The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Luciana Zeca // Rolul social al peisajului - proiect participativ

Article / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Luciana Zeca // Rolul social al peisajului - proiect participativ
  • Luciana Zeca // Rolul social al peisajului - proiect participativ
  • Luciana Zeca // Rolul social al peisajului - proiect participativ
  • Luciana Zeca // Rolul social al peisajului - proiect participativ
1/4
Proaspăt absolventă a secției de Peisagistică, pasionată de natură și design și cu un real interes în problematicile contemporane care vizează rolul peisajului în teritoriu și relația dintre peisaj și mediul social, cultural și economic.

ROLUL SOCIAL AL PEISAJULUI- PROIECT PARTICIPATIV „LA SERE”, SECTOR 6, BUCUREȘTI

Proiectul abordează tema peisajului dintr-o perspectivă socială, dat fiind interesul tot mai crescut al societății civile față de spațiul public. Sectorul 6 beneficiază de existența unor Grupuri de Inițiativă Civică care își exprimă dorința de a participa la modelarea spațiului public în care își petrec mare parte din timpul liber.

Astfel, proiectul ia forma unui parc care se dorește a fi realizat prin mijloace de participare a comunității locale, de la consultări publice, parteneriate public-privat, până la implicarea fizică a comunității în amenajarea parcului. Proiectul se împarte în 3 etape-obiective (Coagulare, Dezvoltare, Expansiune), fiecare etapă având la bază o serie de criterii și instrumente prin intermediul cărora obiectivele pot fi indeplinite.