The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Marilena Virginia Brastaviceanu // La malul lacului Periș

Article / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Marilena Virginia Brastaviceanu // La malul lacului Periș
  • Marilena Virginia Brastaviceanu // La malul lacului Periș
  • Marilena Virginia Brastaviceanu // La malul lacului Periș
  • Marilena Virginia Brastaviceanu // La malul lacului Periș
1/4
Studentă la Masterul Proiectare Urbană, este membru fondator al Clubului Studenților Urbaniști. Astfel, a dobândit abilități de coordonator și organizator. Datorită celor șase ani de voluntariat, consideră importantă legătura cu oamenii și dorește implicarea lor în proiecte pentru îmbunătățirea orașelor.

LA MALUL LACULUI PERIȘ

Lucrarea prezintă o intervenție de dezvoltare urbanistică din județul Ilfov a localității Periș, cuprinzând documentații de urbanism. Localitatea Periș, localizată la 19 km de București, are caracteristici predominant rurale în curs de îmbunătățire, cu tendință de orientare spre urban.


Până în urmă cu zece ani, la Periș au funcționat întreprinderi industriale, bazate pe prelucrarea porcinelor, producției agricole și o zonă destinată extracției de țiței și gaze naturale. După căderea comunismului, economiei locală a scăzut brusc și populația a migrat către alte zone.

Se urmărește reorganizarea teritorială, bazată pe vechea organizare și care să susțină o dezvoltare pe plan imobiliar și economic. Principalele modificări au ca scop dezvoltarea rezidențială adiacentă malului de lac, salubrizarea, amenajarea acestuia și dezvoltarea unor activități de agrement.