The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Marius Cioc // Erotika

Article / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Marius Cioc // Erotika
  • Marius Cioc // Erotika
  • Marius Cioc // Erotika
  • Marius Cioc // Erotika
  • Marius Cioc // Erotika
1/5
Marius Cioc a urmat între anii 2005–2008 cursurile Universității Naționale de Arte din București, secția Pictură, iar între anii 2014–2016 un masterat cu specializarea Strategii de creație în pictură, în cadrul aceleiași universități. În prezent este profesor de Educație artistică la Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu” din Slatina.

EROTIKA

Ideea erotismului transpusă în artă, a reprezentat încă din cele mai vechi timpuri o zonă de interes și de cercetare asupra înțelegerii și reprezentării formei reale, naturale, nealterate, dar mai ales pentru găsirea și cultivarea acesteia într-o zonă spiritualizată, detașată de materie. Treptat, erotismul a devenit un mijloc de exprimare artistică, o modalitate de căutare și promovare a frumosului.


În demersul său artistic, Marius Cioc încearcă să găsească o modalitate de reprezentare și promovare a nudului feminin, care se regăsește în forme descompuse, abstractizate și recompuse după criterii clare ce țin mai mult de principiile plastice ale paginării, proporțiilor, contrastelor, armoniilor cromatice și perspectivei, decât de trăirile interioare.