The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Marius Militaru // Centru spa - Insula artificială

Article / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Marius Militaru // Centru spa - Insula artificială
  • Marius Militaru // Centru spa - Insula artificială
  • Marius Militaru // Centru spa - Insula artificială
  • Marius Militaru // Centru spa - Insula artificială
1/4
Marius în prezent lucrează ca arhitect. Este o persoană pasionată de arhitectură și acordă o mare importanță detaliilor. Plimbarile cu bicicleta în mijlocul naturii îl inspiră. Crede în arhitectura ecologică și considera că aceasta este viitorul.

CENTRU SPA – INSULA ARTIFICIALĂ – CONSTANȚA

Centrul spa este amplasat la 150 de metri în larg de peninsula Constanța între portul Tomis și Casino. Situl este creat artificial și este format prin forarea unor piloți din beton armat. Terasamentul este artificial creat din nisip și rocă. Terenul are o formă circulară cu un diametru maxim de 100 de metri. Accesul pietonal se face printr-o pasarelă de 100 m. Aceasta duce la cota 0.00 a insulei unde se află zona de loisir.Zona principală de spa este la cotă -7.00 (cota mării) și cuprinde zona de masaj, fitness, tratamente corporale, kineto-terapie și băi termale.
 

La cotă -3.50 se află zonă de cazare ce curpinde 18 unități de cazare de două persoane. Zonă de restaurant este situată la cotă +5.00 și oferă o priveliște către largul mării negre.Că punct de atracție se propune o gondola care urcă până la 55 de metrii unde se găsește un punct de belvedere. La punctulcel mai înalt al structurii se află un far. Sistemul constructiv este format din stâlpi de beton armat complet cu structuri ușoare de metal.
Complexul este independent din punct de vedere energetic. El utilizează enegia eoliană, solară și energia mareelor.Helipotul este propus pentru a fi utilizat numai în cazul situațiilor de urgență.