The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Dezeen - media partner for Romanian Design Week

Article / 24 Mai 2018 /
  • Dezeen - media partner for Romanian Design Week
1/1
Dezeen și Dezeen Jobs parteneri Romanian Design Week 2018!

Dezeen este una dintre cele mai importante publicații de arhitectură și design, care setează și influențează trendurile în domeniu. În fiecare zi desemnează o echipa câștigătoare din arhitectură, interior design și design de produs.

Cu birouri în Londra și New York, Dezeen au dezvoltat și Dezeen Jobs, unde se regăsesc cele mai actuale informații despre architectură și design, și tocmai au inaugurat Dezeen Awards, competiție cu scopul de a celebra cele mai bune lucrări de arhitectură și design de interior.