The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MEȘTESHUKAR BUTIQ // LEGAL - ILEGAL / ÎNCHIDEM QUINET-UL

Article / 17 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • MEȘTESHUKAR BUTIQ // LEGAL - ILEGAL / ÎNCHIDEM QUINET-UL MEȘTESHUKAR BUTIQ
  • MEȘTESHUKAR BUTIQ // LEGAL - ILEGAL / ÎNCHIDEM QUINET-UL MEȘTESHUKAR BUTIQ
  • MEȘTESHUKAR BUTIQ // LEGAL - ILEGAL / ÎNCHIDEM QUINET-UL MEȘTESHUKAR BUTIQ
1/3
who
MBQ [Mesteshukar ButiQ] este o întreprindere socială din București, care revalorizează artizanatul tradițional rom. Prin ceea ce face are un triplu impact social: contribuie la combaterea prejudecăților despre etnia romă, generează venituri pentru meșteșugari și creează punți de dialog inedite.

what
Edgar Quinet este strada care are un banc al ei, unul a la Caragiale. Plină de eferveșcență, de culoare, rumoare, unde vechiul cu noul se împletește într-un mod deja specific Bucureștiului. Care a creat familii, nu doar clienți sau prieteni ai business-urilor pe care le poartă, dar și hastagul #stradaveselă. O stradă care merită să facă parte din Cartierul Creativ pentru că pulsează de energie creativă, datorită facultățiilor învecinate, clădirilor cu arhitectură de influență franceză, modernistă interbelică sau eclectică. Evenimentul Legal Illegal va fi un festival de o zi, care începe după apusul soarelui și continuă până la miezul nopții, în care împreună cu primăria sau doar cu ajutorul vecinilor, se va închide strada, fără mașini, cu muzică, reduceri și lansări.



***
23 MAI / 16:00 - 00:00

@Str. Edgar Quinet, în Cartierul Creativ