The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MIHAIL NECHITA // X-ON CONCEPT DE MOTOCICLETA ELECTRICĂ PENTRU BRANDUL DUCATI

Article / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MIHAIL NECHITA // X-ON  CONCEPT DE MOTOCICLETA ELECTRICĂ PENTRU BRANDUL DUCATI
  • MIHAIL NECHITA // X-ON  CONCEPT DE MOTOCICLETA ELECTRICĂ PENTRU BRANDUL DUCATI
1/2
Mihail Nechita este o persoană curioasă, îl pasionează felul în care obiectele sunt produse, vândute şi folosite. Întotdeauna a încercat să îmbunătăţescă obiectele pe care le deţine şi în acelaşi timp să le aplice acea notă personală. O arie a design-ului industrial, specială pentru el o ocupă design-ul auto.

X-on concept de motocicleta electrica pentru brandul Ducati

Această lucrare formulează o nouă soluţie problematicilor generate de continua creştere a traficului rutier în marile aglomerări urbane. Tendinţele rezidenţiale în marile oraşe sunt de migrare spre periferiile acestora, zone adeseori neacoperite de transportul public. Totodată, aceste probleme combinate cu exprimarea dorinței constructorului italian de motociclete Ducati de a avea o motocicletă electrică până în anul 2025, reprezintă motivația alegerii temei de licență. Conceptul X-on reprezintă mijlocul de transport pentru drumul dus întors din periferia metropolelor în zonele centrale.