The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Mr. Blade Barber Shop

Article / 26 Aug 2019 / The Institute
  • Mr. Blade Barber ShopMr. Blade Barber Shop
  • Mr. Blade Barber ShopMr. Blade Barber Shop
  • Mr. Blade Barber ShopMr. Blade Barber Shop
  • Mr. Blade Barber ShopMr. Blade Barber Shop
  • Mr. Blade Barber ShopMr. Blade Barber Shop
1/5
Mr. Blade Barber Shop este un business inițiat de Tiberius Creţu şi Mihai Grama, în vara lui 2015. Cei doi sunt unii dintre pionierii pieței de barber shop-uri din România ș sunt reprezentativi nu doar pentru serviciile pe care le oferă, ci și pentru comunitatea ce au construit-o în jurul propriului business. În martie 2019, au deschis cel de-al doilea barber shop, extinzându-și, astfel, activitatea în centrul Bucureștiului.

Mr Blade se remarcă printr-un design special creat pentru fiecare dintre cele două spații, design extrem de atent realizat de Mihai Grama. Tiberius şi Mihai și-au propus să se diferențieze pe piața de barber shop-uri nu doar prin serviciile de barbering pe care le oferă, ci prin întreaga experiență construită în jurul acestora. Astfel că, au creat o linie nouă de produse de grooming, Yuka, pe care clienții le pot achiziționa chiar din cele două barber shop-uri de pe Ion Brezoianu.

Vara aceasta, Mr. Blade Barber Shop anniversează 4 ani de când a devenit unul dintre cele mai cool locuri din Bucureşti dedicate în exclusivitate bărbaţilor.
Eşti aşteptat miercuri, pe 28 august, de la ora 19:00, la un rooftop silent party aniversar.
Evenimentul are loc pe Strada Ion Brezoianu 40-42.
Muzica va fi asigurată de Alt Om.
Accesul la eveniment va fi liber.