The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală

Article / 12 Iul 2018 / The Institute
  • MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală
  • MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală
  • MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală
  • MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală
  • MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală
  • MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală
  • MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală
  • MURMUR Roleplay: noua colecție semnată de Andreea Bădală
1/8
MURMUR extinde colecția MURMUR Roleplay prin ținute și accesorii dedicate jocurilor din viața privată a adulților. Cu un design deja consacrat al designerului Andreea Bădală, piesele prezintă modificări de material, detalii și fitting, precum și noi piese sau accesorii-fetiș care se remarcă prin adaptabilitatea și ușurința cu care pot fi purtate.

Andreea Bădală, designerul și creatoarea brandului MURMUR, s-a inspirat din atmosfera fotografiilor lui Helmut Newton și ale lui Ellen von Unwerth și filme precum 8 femei, Jurnalul unei cameriste și Acest obscur obiect al dorinței. Noua colecție îmbină clișeul French Maid, cu estetica bondage și trimiteri la lenjeria de corp masculină, invitând la interacțiune și descoperire reciprocă.

Văd roleplay-ul ca pe o unealtă de explorare prin joc, ca pe un mod de a lăsa o altă latură a ta să fie descoperită de partener”, spune Andreea Bădală. „Consider că nu suntem la fel în viața de cuplu, căci predomină acea atenție și dorință reciprocă, iar roleplay-ul accentuează aceste două valori și joacă rolul unei porți către o interacțiune mai puternică.

Inspirată de imagistica French Maid, Andreea Bădală a creat o ținută completă, compusă din bustieră, fustă, pantaloni scurți cu talie înaltă, colanți transparenți și accesorii – guler, brățări, mănuși și accesorii de picior. Piesele se desfac cu capse îmbrăcate în satin alb, iar volanele albe sporesc credibilitatea personajului.

Fascinația pentru bondage se reflectă în folosirea de benzi elastice, ajustabile și inele metalice încărcate de semnificație, colecția fiind completată de body-uri și salopete strâmte. Pornind de la acei spielhosen purtați pe sub piele, creațiile amintesc de obiectele vestimentare împrumutate de la iubit. ,,Cred că sunt genul acela de obiecte vestimentare care te uimesc și pe tine, ca purtătoare”, spune Andreea Bădală despre piesele colecției. „Te fac să redescoperi o altă latură a ta!

Ținutele complete MURMUR Roleplay pot fi purtate în intimitate, unde fantezia și dorința de a experimenta au frâu liber. Purtate în afara casei, piesele de sine stătătoare stârnesc imaginația, fără să arate prea mult. Accesoriile de picior pot însoți o pereche de tocuri cui, colanții din tulle transparent merg cu o fustă crăpată, iar o pereche de mănuși poate transforma complet un outfit mai simplu.

Colecția MURMUR Roleplay este acum disponibilă în showroom-ul MURMUR, din Strada Icoanei, nr. 75A, București, online pe www.murmurstore.com și la distribuitorii din țară și din străinătate.

Despre Brand:
MURMUR s-a lansat în 2011 ca un concept unic care integrează elemente de lenjerie, adaptate într-un mod inovativ și feminin în piese purtabile, de zi sau seară. Încă de la început, brandul s-a bucurat de atenția presei internaționale. Vedete precum Madonna, Kylie Jenner, Beyonce, Lady Gaga și Kristen Stewart au ales să poarte produse MURMUR.