The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Răzvan Brezoianu // Hotel - Peninsula Constanța

Article / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Răzvan Brezoianu // Hotel - Peninsula Constanța
  • Răzvan Brezoianu // Hotel - Peninsula Constanța
  • Răzvan Brezoianu // Hotel - Peninsula Constanța
  • Răzvan Brezoianu // Hotel - Peninsula Constanța
  • Răzvan Brezoianu // Hotel - Peninsula Constanța
  • Răzvan Brezoianu // Hotel - Peninsula Constanța
1/6
HOTEL PENINSULA CONSTANȚA

Amplasamentul se află în Peninsula Constanța, în imediată vecinătate a Mării Negre. Zona are un potențial ridicat al terenurilor cu funcțiune de locuire precum și un potențial de dezvoltare economică a terenurilor în favoarea serviciilor și construcțiilor cu o pondere echilibrată între populația rezidentă și populația de tranzit. Piața Ovidiu este un reper de direcționare.Raportat la numărul de locuitori și turiști, în zonă există un număr mic de hoteluri.
Datorită potențialului ridicat de turiști, zona prezintă un mare interes acordat zonei de către investitori.
 

Clădirea este amplasată într-o zonă cu declivitate medie. Este compusă din două volume sparte, cu parterul liber pentru a nu distorsiona perspectiva către mare. Primul volum este alinat la profilul stradal având ca funcțiune clădiri de birouri. Cel de-al doilea volum are vedere către mare, etajele superioare fiind retrase în terase. Fiecare volum are două noduri de circulație și comunică între ele la nivelurile inferioare și la nivelul terasei.
Obiectivul proiectului este de a realiza condiții de confort specifice unui hotel. Analiza complexă a tuturor aspectelor care au condus la realizarea unor condiții optime a proiectului, are că principale ținte confonfortul, iluminarea și ventilarea spațiilor interioare cât și exterioare aferente hotelului, relația interiorului cu exteriorul.