The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SARAH DARIA MUSCALU // ÎN CONSTRUCȚIE

Article / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • SARAH DARIA MUSCALU // ÎN CONSTRUCȚIESARAH DARIA MUSCALU
  • SARAH DARIA MUSCALU // ÎN CONSTRUCȚIESARAH DARIA MUSCALU
  • SARAH DARIA MUSCALU // ÎN CONSTRUCȚIESARAH DARIA MUSCALU
  • SARAH DARIA MUSCALU // ÎN CONSTRUCȚIESARAH DARIA MUSCALU
1/4
Sarah Daria Muscalu (n. 1994) este masterandă a programului de studii în Arte Plastice (Pictură) și a programului de studii Teorii și practici în artele vizuale la Facultatea de Arte Vizuale și Design, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

În construcție

Proiectul Dariei Sarah Muscalu constă într-o serie de lucrări care explorează conceptul memoriei colective, memoria spațiului, ruinofilia, precum și paradigma contemporană a vieții sociale, urmărind diferența dintre utopiile eșuate și realitatea, înregistrate ca dificultăți în transformările sociale care au loc în fostele state socialiste.

Întoarcerea în spații care nu au devenit niciodată cu adevărat locuri ale memoriei este o practică simbolică și performativă pentru a proiecta sau investiga posibilitatea construirii unui viitor alternativ. Sarah propune în practica sa noi posibilități de gândire și construire a narațiunilor istorice dominante din prezent.