The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SPOTLIGHT2016 Artists // Visual Skin

Article / 04 Mai 2016 / INSTITUTE.RO
  • SPOTLIGHT2016 Artists // Visual Skin
  • SPOTLIGHT2016 Artists // Visual Skin
  • SPOTLIGHT2016 Artists // Visual Skin
1/3
Anul trecut, Spotlight a pus pentru prima oară Bucureștiul într-o nouă lumină, cea de capitală europeană gazdă a unui festival internațional dedicat formelor de manifestare artistică prin intermediul luminii și al inovațiilor tehnologice.

Pentru 2016 Centrul Cultural ARCUB împreună cu Primăria Municipiului București continuă misiunea festivalului și vor aduce în fața publicului o nouă serie de instalații și spectacole de lumini, care între 5 și 8 mai vor transforma Calea Victoriei într-un spațiu dedicat vizualului în cele mai complexe forme ale sale.

Vrem să vă facem cunoștință cu artiștii români prezenți în festival pe rând și pe îndelete.


Visual Skin

Visual Skin este un colectiv de proiecții cartate format din patru tineri arhitecți din Transilvania. Portofoliul lor acoperă 37 de evenimente din 4 țări europene și conține lucrări de videomapping arhitectural, instalații de artă și chiar holograme.


                                                    Echipa Visual Skin

Propunere SPOTLIGHT: Kaleidoscope Europe

KEU – Caleidoscop Europa – este un instrument pentru vizualizarea mantrei „unitate în diversitate”. Apropie-te, pune mâinile pe un mâner, invită trecătorii să ți se alăture și rotiți caliedoscopul împreună! Sau, dacă nu, stai prin preajmă și bucură-te de Visul European.