The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Te mai poți înscrie la Audiția de la Diploma 2018 până pe 30 septembrie

News / 24 Aug 2018 / INSTITUTE.RO
  • Te mai poți înscrie la Audiția de la Diploma 2018 până pe 30 septembrie
1/1
Prelungim înscrierile pentru a doua ediție a evenimentului dedicat tinerilor actori la DIPLOMA. 

Dacă ai absolvit anul acesta orice facultate de teatru din țară, îți așteptăm înscrierea până pe 20 septembrie 30 septembrie. 

Înscrierea presupune completarea formularului, pe care îl găsești aici, cu informații despre tine și cu o înregistrare audio-video de maximum șapte minute one man show / one woman show, pe o temă la alegere. Dacă vei fi selectat să participi la audiție, te vedem pe 10 octombrie pe scena de la Apollo 111
 

Andrei Sabău, participant Audiție 2017, cu un moment din „Oscar și Tanti Roz” de Éric-Emmanuel Schmitt

Am invitat în juriu profesioniști în regie, producție și casting, potențiali angajatori sau parteneri în proiecte viitoare, de care sigur ai auzit pentru că sunt unele dintre cele mai cunoscute și apreciate nume din domeniu. Audiția îți dă șansa să îi întâlnești într-un context atipic, în care te vor privi și vor aprecia calitățile tale artistice, fără filtrul unui rol, aplicat la un casting obișnuit. Din juriul acestei ediții fac parte Andreea Păduraru, Andrei Cohn, Andrei și Andreea Grosu, Hypno, Radu Muntean, Ada Solomon, Catinca Marinescu, Domnica Cîrciumaru (DC Casting), Viorica Capdefier (CDF Casting) și Silvia Popescu (HBO).


Jurații ediției 2017

Pentru inspirație și ca să îți faci o idee despre audiția de anul trecut, mai jos găsești câteva dintre momentele participante:




Pentru orice alte informații legate de participare, răspundem la întrebări pe diploma@institute.ro sau la 0729 496 943.

Succes!