The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ȘTEFAN HOGIA // SOCIETATEA LOREM IPSUM

Article / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ȘTEFAN HOGIA // SOCIETATEA LOREM IPSUMȘTEFAN HOGIA
  • ȘTEFAN HOGIA // SOCIETATEA LOREM IPSUMȘTEFAN HOGIA
  • ȘTEFAN HOGIA // SOCIETATEA LOREM IPSUMȘTEFAN HOGIA
  • ȘTEFAN HOGIA // SOCIETATEA LOREM IPSUMȘTEFAN HOGIA
  • ȘTEFAN HOGIA // SOCIETATEA LOREM IPSUMȘTEFAN HOGIA
1/5
Ștefan Hogia este un absolvent Unarte, departamentul de Artă Murală, cu o mare pasiune pentru artele vizuale. Desfășoară o activitate amplă în mediul artei, unde se paote vedea ușor versatilitatea pe care o are și curiozitatea de a experimenta noi materiale. Este iubitor al tehnologiei și al simțului de observație. 

Societatea Lorem Ipsum

“Lorem ipsum” ilustrează personaje în diferite ipostaze, cu diferite probleme, relaxându-se în mod obișnuit. Pentru a crea această societate, artistul a experimentat și rezolvat din punct de vedere conceptual și estetic problema, iar soluția găsită a fost ca toți oamenii sunt ghitați de ceea ce le intră în spectrul vizual și se comportă ca o turmă de oi.

Ca mod de ilustrare, toate personajele poartă saci de gunoi pe cap pentru a izola cele mai importante simțuri, întrucât deși avem doi ochi, două urechi, ele aparent nu sunt necesare, lumea funcționează și fără. Așadar, ochiul le este desenat peste pungi, pentru a fi ghidați. Punga ce le acoperă fețele este pentru oameni din ce în ce mai grea, ei au o față din ce în ce mai seacă, furați de lumea digitală. Personalitatea lor le este dată prin ilustrarea mâinilor, care reprezintă felul lor de a fi.