The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Teatrul DIPLOMA începe astăzi

/ 30 Oct 2015 /
  • Teatrul DIPLOMA începe astăzi
  • Teatrul DIPLOMA începe astăzi
  • Teatrul DIPLOMA începe astăzi
  • Teatrul DIPLOMA începe astăzi
1/4
Sesiunea de spectacole va începe astăzi, 30 octombrie. Prima de pe scena teatrului Diploma va fi piesa de teatru ACTRIȚELE, realizată de către asolvenții Universității Hyperion, Facultatea de Arte. Apoi sâmbătă, de la orele 14.00 va avea loc spectacolul NORMAN, al absolvenților Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale. Stagiunea se va închide duminică cu spectacolul Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, al Universității Hyperion, Facultatea de Arte. Acesta va avea loc de la 18.30.

Intrarea este libera, iar publicul este așteptat să vadă întreaga expoziție în fiecare zi, până duminică (1 noiembrie), de la orele 11 până la 22.

Teatrul Diploma este susținut de UPC.