The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Teodora Utto // Reabilitarea muzeului Univ. Politehnica

Article / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Teodora Utto // Reabilitarea muzeului Univ. Politehnica
  • Teodora Utto // Reabilitarea muzeului Univ. Politehnica
  • Teodora Utto // Reabilitarea muzeului Univ. Politehnica
1/3
Teodora-Cristina Utto este absolventă a Facultății de Arhitectură de Interior, UAUIM, București-șefă de promoție 2016. Teodora are mai multe participări la Concursul Național de Mobilă-APMR, în 2013 și 2015 fiind prezentă cu mic-mobilier la Târgul Internațional de Mobilă BIFE-SIM, Romexpo.

REABILITAREA MUZEULUI UNIVERSITĂȚII POLITEHNICA BUCUREȘTI

Muzeul U.P.B. este unul dintre primele muzee tehnice din Romania, situat în campusul universitar Polizu, București - o zonă a corpului M. Clădirea, monument istoric de arhitectură industrială, este construită în 1889 sub forma Atelierelor de Aplicație.


Diploma propune reabilitarea sa sub forma unui spațiu de tip laborator (expo. interactive) pentru cele 3 facultăți din campus (Ing. Aerospațială, Chimie Aplicată și Știința Materialelor, Ing. Medicală) și expoziții, evenimente, workshop-uri pentru toate facultățile UPB. Noul concept are la bază sondajul realizat cu 180 studenți - care dorec să aprofundeze practic cursurile, să afle noutăți și să fie implementate tehnologii de ultimă oră.

Proiectul detaliază sala centrală-expoziția de Ing. Aerospatială - un spațiu organizat dinamic, cu multiple posibilități de circulație. Sunt prezentate informații tehnice, exponate pentru aviație civilă/comercială, militară, elicoptere, drone. Fiecare zonă cuprinde elemente media, interactive; grafica este punctiformă, progresivă (albastru, gri și accente de orange).