The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

The after Back to Black party, Halucinarium Loft

Article / 25 Iun 2018 / The Institute
  • The after Back to Black party, Halucinarium LoftAlberto Grosescu
  • The after Back to Black party, Halucinarium LoftAlberto Grosescu
  • The after Back to Black party, Halucinarium LoftAlberto Grosescu
  • The after Back to Black party, Halucinarium LoftAlberto Grosescu
1/4
HALUCINARIUM I Triaj creativ a deschis sezonul vacanțelor cu un Back to BLACK Art Party în plină vară toridă.

Conceptul sinestezic a îmbinat într-un show unitar trei elemente foarte diferite: o expoziție care cuprinde lucrări de pictură, sculptură și instalații obiect, un moment live de desen susținut de Țara von Neudorf, dar și o petrecere avant la lettre, în seara zilei de luni, 11 iunie.

Toate aceste componente au fost rafinat integrate într-un eveniment al cărui scop principal a fost acela de a apropia publicul din mediul de business de cel artistic, de a crea o platformă de dialog în care principalul vector de limbaj este arta, prin diferite forme de reprezentare și manifestare.

Acest tip de eveniment se integrează într-o linie de business inovativă, o platformă sugestiv denumită Halucinarium ArtON pe care tânăra galerie o propune publicului, în mod special mediului de afaceri, încercând ca prin astfel de inițiative să stimuleze interacțiunea dintre cele două arii.

ArtON a fost gândită ca o platformă de business cu capacitatea de a concepe și organiza diferite evenimente, campanii corporate, programe de responsabilitate socială, care au ca principal element de ”activare”- ARTA, în diferite forme de manifestare. Astfel, prin intermediul discursului artistic și prin implicarea directă a creatorilor, artiștilor, poate fi generată o zonă de interacțiune extrem de dinamică, creativă, dar și eficientă dintre cele două medii, zonă unde pot fi implementate proiecte socio-culturale care pot servi deopotrivă interesele corporațiilor, dar și pe cele ale comunităților locale sau tematice.

Despre Halucinarium

Halucinarium s-a deschis în martie, printr-o expoziție de artă manifest social și ecologic: “Eu nu emit carbon”.
Back to BLACK cuprinde lucrări semnate de: Mircea Ciutu, Țara von Neudorf, Adrian Predă, Botond Részegh, Nicolae Romanitan, Tudor Oltean, Ioana Măria Sisea, Andras Szabo, inclusiv doi pereți ai galeriei, pictați live în timpul “Back to BLACK” art party.
Expoziția rămâne deschisă publicului pe toată perioada verii (cu programare) în spațiul experiențial HALUCINARIUM Loft din clădirea ISAF (Calea Giulești nr.14, et. 4).