The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Institute, The Café găzduieşte Inside Academy #3

Article / 24 Ian 2019 / The Institute
  • Institute, The Café găzduieşte Inside Academy #3Inside Academy
  • Institute, The Café găzduieşte Inside Academy #3Inside Academy
  • Institute, The Café găzduieşte Inside Academy #3Inside Academy
  • Institute, The Café găzduieşte Inside Academy #3Inside Academy
  • Institute, The Café găzduieşte Inside Academy #3Inside Academy
  • Institute, The Café găzduieşte Inside Academy #3Inside Academy
1/6
Anul acesta găzduim la Institute, The Café (Strada Ştirbei Vodă 104-106) a 3-a ediţie a cursului intensiv de design interior Inside Academy, conceput și susţinut de Alina Vîlcu și Omid Ghannadi.

Începând de joi, 28 martie, Inside Academy îi aşteaptă pe toți cei pasionaţi de design să li se alăture săptămânal, în intervalul 17:00-21:00, pentru a învăţa tot ce au nevoie să știe despre un proiect de design interior. Înscrierile se pot face direct pe site-ul insideacademy.ro sau trimițând un email la mihaela@insideacademy.ro.

Cursul oferă cunoștințele necesare, acumulate într-un mediu prietenos, interactiv şi pozitiv, fie pentru cei care doresc să-şi amenajeze singuri locuinţa, fie pentru cei care caută o schimbare în viața profesională.

Alina şi Omid îşi propun să dăruiască nu doar cunoștințe practice despre procesul de design interior, dar şi inspiraţie şi informații din interiorul profesiei de designer. Astfel, la final, cursanţii vor dobândi cunoștințele de bază pentru o schimbare profesională sau pentru o pasiune extrem de frumoasă.

Cunoscuţi pentru emisiunea „Visuri la cheie”, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi au creat cursul Inside Academy din dorinţa de a da mai departe, de a împărtăşi din cunoştinţele şi experienţa acumulată şi plecând de la principiul potrivit căruia designul interior ar trebui să fie accesibil tuturor.

Cursul este structurat în 12 module în care se regăsesc noțiuni practice de funcționalitate a unei locuințe, ergonomie, lumină, culoare, finisaje, mobilier, texturi. Modul de desfășurare al modulelor nu este unul academic, ci practic, cursanţii lucrează și învaţă împreună ce înseamnă un proiect de design interior.

În plus, fiecare ediție a cursurilor Inside Academy își propune să susțină o cauză socială, fie prin participarea instructorilor şi a cursanţilor la diferite evenimente de strângere de fonduri, fie prin implicarea directă în acţiuni care pot aduce o schimbare în viaţa unor oameni.

Detalii complete pe insideacademy.ro!