The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

TUDOR SMARANDACHE // POVEȘTIRI NESPUSE DIN ORAȘUL MEU

Article / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • TUDOR SMARANDACHE // POVEȘTIRI NESPUSE DIN ORAȘUL MEUTUDOR SMARANDACHE
  • TUDOR SMARANDACHE // POVEȘTIRI NESPUSE DIN ORAȘUL MEU
  • TUDOR SMARANDACHE // POVEȘTIRI NESPUSE DIN ORAȘUL MEU
  • TUDOR SMARANDACHE // POVEȘTIRI NESPUSE DIN ORAȘUL MEU
  • TUDOR SMARANDACHE // POVEȘTIRI NESPUSE DIN ORAȘUL MEU
  • TUDOR SMARANDACHE // POVEȘTIRI NESPUSE DIN ORAȘUL MEU
1/6
Tudor Smarandache caută să obțină un mod eficient de a comunica cu publicul. Folosește pregătiera de arhitect de interior în sesizarea factorilor ce contribuie la atmosfera spațiilor. Ca grafician, urmărește să ofere legături empatice între subiectele lucrărilor sale și privitori.

Poveștiri nespuse din orașul meu

Prin acest proiect, Tudor Smarandache și-a propus să se oprească asupra Bucureștiului și să redea grafic câteva din povestirile și locurile ce consideră că ar putea funcționa ca manifestare a unor arhetipuri constructive. Având ca punct de plecare experiența a două din temele de atelier: “Spațiul personal” și ”Trecerea timpului”, diploma a continuat in mod firesc acest proces. Elaborând proiectul, graficianul a petrecut timp asupra unor zone din orașul său lipsite de expunere, discutând cu oameni obișnuiți, ale căror povești cotidiene întruchipează forțele ce animează și arhetipurile eroice.
Prind povestirea grafică a șase planșe, artistul reiterează niște arhetipuri umane, a căror origini sunt pierdute în trecut.