The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UBIKUBI YOUNG DESIGNERS AWARD // EXPOZIȚIA UYDA BY UBIKUBI

Article / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • UBIKUBI YOUNG DESIGNERS AWARD // EXPOZIȚIA UYDA BY UBIKUBIUBIKUBI YOUNG DESIGNERS AWARD
  • UBIKUBI YOUNG DESIGNERS AWARD // EXPOZIȚIA UYDA BY UBIKUBIUBIKUBI YOUNG DESIGNERS AWARD
  • UBIKUBI YOUNG DESIGNERS AWARD // EXPOZIȚIA UYDA BY UBIKUBIUBIKUBI YOUNG DESIGNERS AWARD
1/3
who
Ubikubi Young Designers Award (UYDA), inspirat de UniCredit Bank, este un concurs de design de obiect deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care își doresc să-și vadă proiectele transformate în produse fizice.

what
În perioada 18-26 Mai, Ubikubi Young Designers Award, inspirat de UniCredit Bank România, prezintă în Cartierul Creativ prototipurile obiectelor câștigătoare în cadrul #UYDA3 și planșele tuturor proiectelor înscrise în competiția din acest an.

Prototipurile expuse reflectă o explorare ludică, dar bine documentată a unor materiale naturale și tehnologii de producție accesibile. În același timp, expoziția își propune să evidențieze, într-un context interactiv, potențialul creativ al tinerilor designeri români descoperiți cu prilejul concursului.



***
Vernisaj: 18 MAI
19.00

Expoziție: 19 - 26 MAI
L-V: 8:00 - 20:00
S-D: 09:00 - 20:00

@Beans&Dots, Strada Ion Brezoianu 23-25, în Cartierul Creativ