The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Un-hidden Romanian Culture, evenimente organizate cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Article / 17 Ian 2020 / The Institute
  • Un-hidden Romanian Culture, evenimente organizate cu ocazia Zilei Culturii NaționaleUn-hidden Romanian Culture 2020
1/1
La data de 15 Ianuarie 2020, Save or Cancel a sărbătorit Ziua Culturii Naționale invitând publicul să participe activ la două evenimente organizate concomitent în București la Galeria Imbold și în Brașov la Visssual. Prin intermediul unui mix divers de activități culturale, participanții și vizitatorii au descoperit expoziția Un-hidden Romanian Culture, un live act MoBra, în Brașov, și dj sets de Dragutesku și Deez în București, o sesiune de live-painting cu Robert Obert, dar și ateliere de linogravură cu Maria Bălan și de stencils cu John Dot S, toate cu acces gratuit. Expoziția din București a prezentat lucrări originale de Maria Bălan, Pisica Pătrată, Irina Mocanu, John Dot S, Livi Po, Robert Obert, Skinny Bunny și Ionuț Popescu, parte dintre ele expuse în cadrul Romanian Design Week 2019, sub forma expoziției multidisciplinare Un-hidden Romania, alături de hărți care prezintă lucrări de street art din spațiul public românesc și noi planșe create pentru Ziua Culturii Naționale.

Un-hidden Romanian Culture @ Galeria Imbold, București









Un-hidden Romanian Culture @ Visssual, Brașov








Text: Cristina Popa [random], Andrei Racovițan [ubic]
Imagini © feeder.ro, Petre Ghiocel [VJ VLC], București / Orsolya Balint, Brașov

Proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii

Parteneri: Acuarela, Galeria Imbold, Centrul cultural Visssual, Amural, Zeppelin
___________________________________________________________________

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de regenerare urbană prin proiecte culturale, editoriale, de arhitectură, sau design.

Un-hidden Romanian Culture este un proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, organizat de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic), prin feeder.ro.