The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Un-hidden Romanian Culture - Ziua Culturii Naționale 2020

Article / 10 Ian 2020 / The Institute
  • Un-hidden Romanian Culture - Ziua Culturii Naționale 2020Un-hidden Romanian Culture
  • Un-hidden Romanian Culture - Ziua Culturii Naționale 2020Un-hidden Romanian Culture
1/2
Cu ocazia Zilei Culturii Naționale poți vizita expoziția Un-hidden Romanian Culture în București și Brașov

Începem anul cu o veste bună. Pe 15 Ianuarie 2020 Save or Cancel aniversează Ziua Culturii Naționale, ocazie cu care te invită să participi activ la unul dintre cele două evenimente organizate concomitent în București la Galeria Imbold și în Brașov la Visssual. Prin intermediul unui mix divers de activități culturale vei putea descoperi expoziții, live-painting, dj sets și cursuri de linogravură și stencils. Toate cu acces gratuit.

Eveniment Un-hidden Romanian Culture în Brașov
Centrul cultural Visssual, str. Fabricii, în parteneriat cu Asociația Amural
15 Ianuarie 2020 / 18:00–23:00
• expoziție Un-hidden Romanian Culture: planșe și hărți care prezintă lucrări de street art din spațiul public brașovean și național, cartea Un-hidden Street Art in Romania.
• live act MoBra

Program
18:00 – 23:00 Un-hidden Romanian Culture – expoziție
19:00 – 21:00 MoBra (Moduler + Brad) – live act

Eveniment Un-hidden Romanian Culture în București
Galeria Imbold, str. Polonă 40, în parteneriat cu Acuarela
15 Ianuarie 2020 / 18:00–23:00

• expoziție Un-hidden Romanian Culture:
video proiecții: filme making-of lucrări artistice independente din spațiul public, documentate de feeder.ro în perioada 2014 – 2019
lucrări originale de Maria Bălan, Pisica Pătrată, Irina Mocanu, John Dot S, Livi Po, Robert Obert, Skinny Bunny, expuse în cadrul Romanian Design Week 2019, sub forma expoziției multidisciplinare Un-hidden Romania.
planșe și hărți care prezintă lucrări de street art din spațiul public românesc
• 1 curs de linogravură cu Maria Bălan
• 1 curs de stencils cu John Dot S
• 1 live painting session Robert Obert
• dj sets Dragutesku and Deez

Program
17:00 – 00:00 Un-hidden Romanian Culture – expoziție
17:00 – 19:00 Maria Bălan curs de linogravură – înscrieri gratuite la feeder@feeder.ro, în limita a 10 locuri. Termen limită de înscriere 13 Ianuarie.
18:00 – 20:00 Robert Obert (live painting) & Dragutesku (dj set)
19:00 – 21:00 John Dot S curs de stencils – înscrieri gratuite la feeder@feeder.ro, în limita a 10 locuri. Termen limită de înscriere 13 Ianuarie.
20:00 – 23:00 Deez b2b Dragutesku

Un-hidden Romanian Culture este un proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic), și distribuit prin feeder.ro.

Parteneri: Acuarela, Galeria Imbold, Centrul cultural Visssual, Amural, Zeppelin

Vizitează pagina programului cultural multianual Un-hidden Romania pentru a descoperi activitățile și proiectele precedente, actuale și viitoare.

_____________________________________________________

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de regenerare urbană prin proiecte culturale, editoriale, de arhitectură, sau design.