The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UN NOU BEANS&DOTS SE DESCHIDE LA ONE HERĂSTRĂU PLAZA

Article / 21 Noi 2019 / The Institute
  • UN NOU BEANS&DOTS SE DESCHIDE LA ONE HERĂSTRĂU PLAZABeans&Dots @One Herăstrău Plaza
  • UN NOU BEANS&DOTS SE DESCHIDE LA ONE HERĂSTRĂU PLAZABeans&Dots @One Herăstrău Plaza
  • UN NOU BEANS&DOTS SE DESCHIDE LA ONE HERĂSTRĂU PLAZABeans&Dots @One Herăstrău Plaza
1/3
Beans&Dots este mai mult decât un speciality coffee shop, este un spațiu comunitar în care se întâmplă foarte multe lucruri, dincolo de cafea. Un spațiu unde ai un concept store cu mici obiecte de design, un pop-up vinyl shop, unde poți participa la „performance-uri de artă", lansări de carte, concerte și unde poți lucra. Vecinătatea cu Mezanin și Talent Garden le permite să oferim celor care ne deschid ușa un loc unde poți să îți petreci timpul fără să te plictisești.

Designul de interior a fost semnat de Bogdan Ciocodeică.

Beans & Dots 2 este situată în Aviației la One Herăstrău Plaza, zona de nord a Bucureștiului și vine cu un upgrade pe zona de coffee bar și mâncare. Există și un brew bar dedicat și un chef „in house" care în fiecare zi și-a propus să pregătească mâncare simplă și gustoasă cu ingrediente de sezon.

În plus avem un „very, very small art space" pentru că echipa Beans&Dots crede că arta este pentru toată lumea și că nu există o regulă care să îi împiedice să își decoreze pereții cu arta doar pentru că sunt un coffee shop. Și mai crede că nu avem neaparat nevoie de bilet la muzeu pentru a vedea artă de calitate. De aceea oferă 3 pereți ai coffee shopului, free of charge, unor artiști contemporani care le plac pentru expunerea lucrărilor lor.

Mâine seară de la ora 18.00 prietenii de la Beans&Dots au petrecerea de deschidere oficială, realizată în parteneriat cu prietenii de la Two Sides Records, Zăganu și Anca Poterașu Gallery.