The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Un nou CAPITOL

Article / 20 Dec 2018 / The Institute
  • Un nou CAPITOLCapitol
  • Un nou CAPITOLCapitol
  • Un nou CAPITOLCapitol
1/3
Din dorința de a cutreiera și mai mult pe străduțe, te aventurezi pe Ion Oteteleșanu, care se încheie cu strada Constantin Mille, unde spiritul de activism al ziaristului român de la palatul Universul supraveghează teatrul de vară Capitol. Cristina Popa și Andrei Racovițan sunt cei care readuc la viață, în fiecare vară, spațiul de pe Constantin Mille 13. An de an, instalații artistice și expoziții diverse reactivează memoria colectivă, explorând legăturile între artă, natură și oraș. Pătrunzi în grădina verde care prinde viață printre ruine, așa cum personajele din operele literare animă scena uitată de lumea citadină a Bucureștiului.

Și, dacă ai timp să păstrezi rememorarea epocii de aur bucureștene, poate faci un mic ocol în Palatul Universul, unde te așteaptă un teatru independent, un wine bar, un speciality coffee shop, un concept store, un spațiu de coworking, un botanical bar, un spațiu de expoziții, o sală de dans, un studio de înregistrări, birouri de ingineri de instalații și arhitecți și o agenție de publicitate. Toate acestea coagulează într-un singur loc evenimente și oameni diverși, dar pe care-i leagă același spirit inovativ și dorință de dezvoltare.