The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

La pas prin cartier: Van-ul cu burgeri transformat în bistro

Article / 20 Dec 2018 / The Institute
  • La pas prin cartier: Van-ul cu burgeri transformat în bistroBurger Van
  • La pas prin cartier: Van-ul cu burgeri transformat în bistroBurger Van
  • La pas prin cartier: Van-ul cu burgeri transformat în bistroBurger Van
  • La pas prin cartier: Van-ul cu burgeri transformat în bistroBurger Van
  • La pas prin cartier: Van-ul cu burgeri transformat în bistroBurger Van
  • La pas prin cartier: Van-ul cu burgeri transformat în bistroBurger Van
1/6
Burger Van a fost primul food truck din București și, încă de la început, ideea lui Alexandru Manole, cel care a gândit și concretizat conceptul, a fost să recreeze vibe-ul van-urilor din Londra sau Berlin a căror mâncare a încercat-o deseori în călătoriile sale.

Pe măsură ce burgerii au devenit din ce în ce mai cunoscuți și apreciați, a apărut Burger Van Bistro și mai apoi Burger Van Home. Bistroul Burger Van de pe George Vraca nr. 4 ne place pentru diversitatea de burgeri delicioși din care putem alege, inclusiv varianta veggie, de asortat cu o bere craft sau o cola artizanală, pentru atenția investită în detalii - burgerii sunt pregătiți separat de locul unde pot fi savurați, și pentru decorul minimalist și confortabil pus în valoare de lumina caldă și mobilierul din lemn natur.

În plus, au și supe, sandviciuri, salate, garnituri și cartofi dulci…yummi!