The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vizită DE CERAMICĂ

Article / 29 Aug 2018 /
  • Vizită DE CERAMICĂ© Horațiu Șovăială
  • Vizită DE CERAMICĂ© Horațiu Șovăială
  • Vizită DE CERAMICĂ© Horațiu Șovăială
  • Vizită DE CERAMICĂ© Horațiu Șovăială
1/4
Pentru Mădălina Teler, ceramica reprezintă o lume aparte, plină de noi experienţe și de surprize. La finalul studiilor, a vrut să folosească cunoștinţele acumulate și să combine cele două specializări, ceramica și designul de interior. Astfel a luat naștere proiectul personal De Ceramică, în 2013. Prin această iniţiativă, Mădălina iși propune să creeze obiecte-unicat de ceramică, cu forme distincte, oarecum neregulate, cu texturi și decor minimalist.


© Horațiu Șovăială

De doi ani, lucrează și locuiește în același loc, într-o casă din zona Berzei, veche și foarte frumoasă, în stil vagon, cu camere mari și luminoase. Atelierul ei este o prelungire a locuinţei sau invers, pentru că ajunge să petreacă foarte mult timp aici. Este cea mai luminoasă cameră din casă și un spaţiu ideal de lucru.


© Horațiu Șovăială

Holul de intrare al casei l-a transformat în showroom și primește vizite cu programare. Cand predă, pentru că tot aici, în casa-atelier se intamplă și cursurile de ceramică, deschide ușile mari ale atelierului și lărgește spaţiul de lucru, transformând showroom-ul+sufrageria în spaţiu de curs.


© Horațiu Șovăială