The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vlăduț Mavriche // Cauzat de sine

Article / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Vlăduț Mavriche // Cauzat de sine Mihai Theodor Sava
  • Vlăduț Mavriche // Cauzat de sine
  • Vlăduț Mavriche // Cauzat de sine
  • Vlăduț Mavriche // Cauzat de sine
  • Vlăduț Mavriche // Cauzat de sine
  • Vlăduț Mavriche // Cauzat de sine
1/6
Vlăduț-Marian Mavriche a studiat între anii 2005-2009 la Școala de muzică și arte plastice „N. Tonitza” din Bârlad, apoi între 2009-2013 la liceul cu profil vocațional din Bârlad. După absolvirea liceului, prin câștigarea concursului „Pasaje”, a studiat grafică pentru un an la Universitatea de Vest din Timișoara, absolvind în 2016 Universitatea Naţională de Arte din București, secția grafică.

CAUZAT DE SINE

Imaginile pe care artistul le creează au ca punct de plecare mediul în care acesta a trăit pe parcursul anilor, și lucrurile care îi plac, un cămin plăcut, liniștit și prielnic dezvoltării și nevoilor sale interioare. Neputința de a satisfice pe deplin aceste nevoi duce la o oarecare stare de nervozitate. Îi plac locurile în care a copilărit, pădurile de foioase, liberteatea de a se plimba pe un deal înconjurat doar de aparenta simplitate a naturii, dar și oamenii buni, simpli, care se mai întâlnesc încă, din când în când prin astfel de locuri, înzestrați parcă cu o oarecare înțelepciune nativă.
 

Totodată artistul este atras și de viața de oras, unde găsim lucruri remarcabile făcute prin muncă tot de oameni înzestrați. Întâlnim străzi liniștite, frumos luminate, umbrite de arbori și împrejmuite uneori de niște construcții atât de plăcute, care îl fac să se oprească în loc, să analizeze ca mai apoi să continue drumul gândindu-se de cele mai multe ori la tot ce a văzut frumos mai devreme, poate o ramă de geam, o ușă scorojită sau poate doar un perete, care datorită trecerii timpului capătă uneori o patină aparte.