The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Weekend în Cartier: 11-13 octombrie 2019

Article / 11 Oct 2019 /
  • Weekend în Cartier: 11-13 octombrie 2019DIPLOMA 2019
  • Weekend în Cartier: 11-13 octombrie 2019BOHEMIAN MEETS BOURGEOIS
  • Weekend în Cartier: 11-13 octombrie 2019100 DE ANI DE JURNALISM ROMÂNESC
  • Weekend în Cartier: 11-13 octombrie 2019GUVERNUL COPIILOR
  • Weekend în Cartier: 11-13 octombrie 2019UMAMI
  • Weekend în Cartier: 11-13 octombrie 2019
1/6
Weekend-ul acesta este darnic în evenimente prin Cartier. Dacă nu aveți încă planuri, avem noi câtva idei care s-ar putea să vă placă:

Festivalului DIPLOMA a ajuns la ediția cu numărul 6 și prezintă, în spațiul monument istoric de pe Str. C. A. Rosetti 3, peste 120 de lucrări ale tinrilor absolvenți de facultăți creativ-vocaționale din toată țara.
Expoziția va fi deschisă până pe 20 octombrie și poate fi vizitată de luni până vineri între 12:00-22:00, și sâmbătă și duminică între 10:00-22:00, iar intrarea este gratuită.


Nici iubitorii târgurilor vintage nu sunt lăsați deoparte, deoare sâmbătă va avea loc „Bohemian meets Bourgeois Yard Sale” organizat de către vecinii de la Pure Indie Records.
La târg, amenajat după modelul piețelor din Paris, găsim colecții de viniluri, haine din epoca de aur, iar muzica va fi în mâinile celor de la Gramofon Reocrds & Bolea Dragoș.


Avem și evenimente pentru veșnicii curioși care preferă să-și petreacă weekend-ul aflând informații de pretutindeni. Muzeul Național al Literaturii Române vă așteaptă sâmbătă de la ora 18:00 să urmăriți un spectacol de poezie și muzică dedicat împlinirii a 100 de ani de la înființarea Uniunii Ziariștilor Profesioniști.
Intrarea este liberă.


Cinefilii din Cartier vor avea șansa de a se reîntoarce în „Guvernul copiilor” realizat de vecinii de la Studioset. Proiecția poate fi urmărită la Cinema Union, sâmbătă și duminică de la 12:45.
Biletele le puteți lua de aici.


Încheiem weekend-ul la Teatrul Apollo 111 cu un spectacol de jazz experimental al grupului UMAMI. Noaptea anunță momente spontane în care Sian Brie, John Edwards, Mark Sanders și Dawid Frydryk se vor exprima prin improvizația liberă.
Don’t miss it: intrarea este liberă.