The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Weekend în Cartier: 4-6 octombrie 2019

Article / 04 Oct 2019 /
  • Weekend în Cartier: 4-6 octombrie 2019REVERSE DISCOURSE
  • Weekend în Cartier: 4-6 octombrie 2019CĂLĂTORIA FANTASTICĂ A MARONEI
  • Weekend în Cartier: 4-6 octombrie 2019ANIMEST
  • Weekend în Cartier: 4-6 octombrie 2019DULĂPIORUL URBAN
  • Weekend în Cartier: 4-6 octombrie 2019GIVERS COFFEE HOUSE
  • Weekend în Cartier: 4-6 octombrie 2019LA GOMERA
  • Weekend în Cartier: 4-6 octombrie 2019
1/7
Ploaia din Cartier nu ne oprește din a merge la evenimente – din contră. Acum este perioada spectacolelor de teatru și a filmelor care ne suplinesc dorința de a petrece timp în aer liber.

Începând din acest weekend ne lăsăm purtați de val în performance-ul despre body politics al Ioanei Marchidan de la Linotip.
„Reverse discourse” provoacă publicul la rememorarea experiențelor proprii care sunt transmise și trăite la nesfârșit. Spectacolul va avea premiera pe 04 și 06 octombrie de la ora 20:00 la sediul Linotip, dar va putea fi urmărit și pe 14, 23 sau 30 octombrie, tot de la ora 20.00. Bilete puteți găsi aici.


Tot din acest weekend putem sărbători cea de-a 14-a ediție de Animest în locuri faine din Cartier: Cinemateca Eforie, AWE. Adaptive Work Environment, Institutul Cervantes, Club Control și Kube Musette. Temele acestei ediții vor fi VR-ul și Sci-Fi-ul, iar călătoriile prin timp și spațiu ne vor purta spre noi teritorii ale storytellingului. „Călătoria fantastică a Maronei” va fi animația care dă tonul festivalului, proiecție care va rula întreaga lună octombrie și la Cinema Union din Cartier. Cu un click pe site-ul Animest puteți afla programul întregului festival.


Pentru o notă „muzicală” a weekendului, vă propunem să ciuliți urechile în fața „La Gomera” care va rula la Cinema Union și în acest weekend, sâmbătă de la 18:15 și duminică de la 16:10. Filmul îl are drept regizor pe Corneliu Porumboiu și este propunerea României pentru Oscar la categoria „Cel mai bun film străin”. Bilete puteți găsi aici


Și pentru că vremea ploioasă tot încearcă să ne țină în casă, vă propunem o vizită sub acoperișul noilor vecini din Cartier, Givers Coffee House pe Strada Sfântul Constantin 32. La Givers cafeaua se bea la sfârșit de săptămână de la 09:00 până la 18:30, iar în acest weekend are loc și „Dulăpiorul urban” unde putem cumpăra sau vinde haine din garderoba celor mici.

Un weekend creativ să aveți și ... see you in the hood!