The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ZIUA FEMEII@ODEON

Article / 06 Mar 2019 / The Institute
  • ZIUA FEMEII@ODEONZiua femeii @Odeon
  • ZIUA FEMEII@ODEONZiua femeii @Odeon
  • ZIUA FEMEII@ODEONZiua femeii @Odeon
1/3
Teatrul Odeon şi-a propus să răspundă la întrebarea „voi când vă simţiţi frumoase?“ printr-un eveniment menit să bucure sufletul.

Au pregătit, așadar, o seară de 8 martie de neuitat:

O expoziţie prin care veți descoperi FRUMUSEȚEA NEVĂZUTĂ a Teatrului Odeon, expoziție născută din generozitate și dragoste pentru femeile care lucrează în spatele scenei și care merită, mai mult ca niciodată, în zi de sărbătoare, să fie puse în valoare și admirate. Accesul este gratuit.

Expoziția FRUMUSEȚEA NEVĂZUTĂ, care va fi vernisată în foaierul Sălii Studio (Galeria Odeon Studio) este posibilă datorită generozității următorilor artiști: Luiza Enescu (stilist), Mihaela Tulea (fotograf), Valentin Tulea (asistent foto), Lucian Broscățean (fashion designer), Roxana și Daniel Petrescu (make-up artists), Ioana Stănciulescu (hair stilist), Diana Flore, Carmen Cherecheș și Gyongyver Kiss (masteranzi UAD, Cluj), care au oferit ținute și accesorii, alături de INAIS și Atelier Persona; Foldo, care a creat obiecte de recuzită, Kaustik care a realizat printurile și Florăria Siati, care a transformat Teatrul într-o mică grădină cu flori.

Spectacolul de teatru, GARDENIA, de Elżbieta Chowaniec (Polonia), care vorbește despre traumele transgeneraționale și care privește, alăturând teatrului pasaje de operă, destinele a patru femei. Le veţi vedea pe scenă pe Antoaneta Zaharia, Paula Niculiță, Simona Popescu, Mădălina Ciotea. regia Zoltán Balázs (Ungaria).

Spectacolul are loc de la ora 19:30, în sala Studio. Preţul unui bilet este de 30 de lei (categoria I) sau 15 lei (categoria II).

CONCERT URMA @Teatrul Odeon, în premieră pe scena sălii Majestic, de la ora 21.00. Preţul biletului este de 60 de lei.

URMA, una dintre cele mai apreciate formații ale alternativului românesc, va oferi un playlist ce reunește single-urile care i-au consacrat, alături de piese de pe următorul material discografic.

Fondată în primavara anului 2003, la Cluj, cu o evoluţie constantă, marcată de succes, URMA a îmbogăţit scena rock-ului alternativ românesc cu 4 albume de studio remarcabile şi cu apariţii #live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

Eveniment recomandat de Radio Guerrilla și Cartierul Creativ.

Biletele pot fi luate de aici.