The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din Cartier // 11 - 17 martie 2019

Article / 11 Mar 2019 /
  • 5 din Cartier // 11 - 17 martie 2019
  • 5 din Cartier // 11 - 17 martie 2019
1/2
Anunțăm o săptămână plină de evenimente creative în cartier. Nu ratați:

Vernisaj HERE I AM - Leyla Mahat | 11.03 – 04.04 | @Galateca

HERE I AM abordează teme precum descoperirea proprii identități și înlăturarea a tot ce nu este necesar, ce dăunează naturii, într-o lume a consumerismului în care relația dintre umanitate și mediu se deteriorează rapid. Natura și stepa se numără printre elementele de inspirație principale pentru artistă, cultura kazahă reprezentând în egală măsură o influență puternică.

Expoziția va fi deschisă până pe 04 aprilie.

Five to read. Ateliere cu Ana Maria Sandu și Svetlana Cârstean | 12.03-09.04 | @ALEF Espresso Bar

Ana Maria Sandu și Svetlana Cârstean s-au hotărât să organizeze Incubatorul de lectură și pentru oamenii mari, să citească și să scrie împreună, să desfăîn bucăți mecanismele textelor literare, să intre în intimitatea lor, să folosească limbajul în folosul lor, să-l facă aliat.
Tema aleasă este iubire. Iubirea, cea care nu ne ocolește pe nici unul dintre noi, inevitabila. Relațiile, cuplul, despre care vorbește toată lumea, de multe ori cu dezamăgire sau speranță, în clișee uneori, clișeele lumii noi.
Sunteți invitați să parcurgeți un traseu împreună, o narațiune care va fi scrisă pe parcurs.

Deschiderea oficială One World Romania 12 | 15:03 | @Palatul Universul

Vineri, 15 martie 2019, la Palatul Universul, are loc deschiderea oficială a celei de-a 12-a ediții a One World Romania – Festivalul de Documentar și Drepturile Omului. Am pregătit o deschidere atipică, o zi plină de evenimente din care va fi greu să alegi – de la prânz și până după miezul nopții. Va fi o deschidere de ținut minte și peste 30 de ani!
Vedeți programul evenimentului aici.

Constelații | 14.03 | @Teatrul Act

“Constelații” are marea calitate de a sparge bariere. De a emoționa fără a fi lacrimogen, de a amuza fără a arata cu degetul. Textul lui Nick Payne este o partitură excelentă pentru actori și o provocare continuă pentru spectatori.
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.
Scenografia și video: Tudor Prodan
Light design: Bogdan Gheorghiu
O producție Teatrul ACT- 20 de ani

„Compromisul“ în dezbatere, cu Alin Fumurescu și invitații săi | 14.03 | @Librăria Humanitas Cișmigiu

Vă invităm joi, 14 martie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea volumului „Compromisul. O istorie politică și filozofică“ de Alin Fumurescu, apărut recent la Editura Humanitas, în traducerea lui Doru Căstăian. La eveniment vor vorbi Alin Fumurescu, Cătălin Avramescu, Sever Voinescu, Doru Căstăian.
Aflați mai multe despre eveniment aici