The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Academia Minților Creative, programul de educație antreprenorială UniCredit Bank, vine la Cluj-Napoca

Article / 18 Oct 2019 / The Institute
  •  Academia Minților Creative, programul de educație antreprenorială UniCredit Bank, vine la Cluj-Napoca
1/1
Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială UniCredit Bank, ajunge la Cluj-Napoca pentru a doua ediție, în perioada 23-25 octombrie 2019, la Silicon Forest, Strada Cotită, nr. 9.

Ești antreprenor? Afacerea ta e în primii 5 ani de viață? Ai un business creativ sau faci lucrurile diferit în cadrul unei afaceri clasice?

Dacă ai răspuns da la întrebările de mai sus, vino în Academia Minților Creative Cluj-Napoca! Te așteptăm cu 3 zile de cursuri intensive destinate dezvoltării unei afaceri creative. Vei avea ocazia să lucrezi cu peste 12 mentori, specialiști UniCredit Bank, precum și profesioniști din alte domenii relevante mediului de afaceri, și alături de alți 30 de antreprenori cu minți creative pentru a-ți aduce afacerea la nivelul următor.

În cadrul celor trei zile, se vor aborda subiecte precum: realizarea unui business plan, branding, storytelling pentru afacerea ta, antreprenoriat cu impact social, marketing, motivarea echipei, legislație, taxe & fiscalitate, analiză de business, finanțare pentru afacerea ta, HR pentru afacerea ta. De asemenea, se vor schimba idei cu antreprenori de succes.

Înscrierile sunt deschise și se pot face aici. până pe 20 octombrie 2019. Selecția se face în ordinea înscrierilor, deci cu cât te înscrii mai repede, cu atât ai mai multe șanse de a-ți rezerva locul.

Despre Platforma Minților Creative

Academia Minților Creative, Programul de educatie financiară și antreprenorială al UniCredit Bank a început acum trei ani și a avut 9 ediții în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Alături de Barometrul Minților Creative (prima cercetare din România asupra obstacolelor și perspectivelor antreprenorilor creativi), Ghidul 24/7 și Pachetul Creativ, Academia Minților Creative face parte din platforma UniCredit Bank de susţinere a industriilor creative din România.