The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Acasă la Simbio

Photo / 22 Ian 2015 / Ioana Pîrvu
  • Acasă la Simbio www.catalingeorgescu.com
  • Acasă la Simbio www.catalingeorgescu.com
  • Acasă la Simbio www.catalingeorgescu.com
  • Acasă la Simbio www.catalingeorgescu.com
  • Acasă la Simbio www.catalingeorgescu.com
  • Acasă la Simbio www.catalingeorgescu.com
1/6
Toată vara am așteptat redeschiderea Simbio, ne-am imaginat cum o să arate casa de pe Negustori pe dinăuntru și cum o să întărim prieteniile la mesele care te îmbie la socializare. Aseara a fost petrecerea lor de casă nouă și a fost aproape mai bine ca de revelion: lume multă și aleasă pe sprânceană, mâncare gustoasă, muzică live și super atmosferă în spațiul cu personalitate.

Reabilitarea casei a început în primăvara anului 2014 și a fost implementată de biroul de arhitectură SYAA, sub coordonarea Elizei Yokina. Spațiul vorbește despre ‘simbioză’ - între funcțional și estetic, între elementele vechi de design și cele moderne, urbane, între mobilierul proiectat și produs special pentru Simbio și elementele vintage recuperate chiar de către echipa barului. Eliza povestește despre primul contact cu spațiul liniștit, frumos, întunecat, cu lumină verde, cu sobe afumate și mobilier greu: "A fost un moment pe care nu aș putea să-l uit. Casa avea deja spațiile ei bine definite: salonul cu luminator, salonul cu soba verde, camera mică, camera mare, scara, demisolul cu boltișoare de cărămidă. A fost evident de la început că barul va fi la demisol, restaurantul cu show-kitchen la parter și zona de lucru la mansardă. Am vrut de la început să păstrăm și să aducem în lumină lucrurile valoroase, iar acolo unde era necesar să venim în completare cu finisaje cât se poate de apropiate de epoca în care a fost construită casa.”
io. 

Cu o capacitate de 90 de locuri, distribuite pe două nivele, Simbio Kitchen&Bar este deschis în fiecare zi, de la 10 dimineața pana la 12 noaptea, iar vinerea și sâmbăta până mai târziu. Noul meniu Simbio este mai extins, dar păstrează și preparatele cele mai populare, precum asian beef salad, turkey ham sandwich sau french toast-ul cu care și-a obișnuit clienții de-a lungul timpului. Pe lângă meniul pentru cină, care variază în funcție de sezonalitatea unor ingrediente sau de inspirația bucătarilor, meniul este specific unui gastro-bar urban cu all-day breakfast și burgers. 

Ne vedem acolo pentru leisure și antren!