The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Acuarela Bistro // Din Viscri cu drag

Article / 11 Mai 2017 / RDW team
 • Acuarela Bistro // Din Viscri cu drag
 • Acuarela Bistro // Din Viscri cu drag
 • Acuarela Bistro // Din Viscri cu drag
 • Acuarela Bistro // Din Viscri cu drag
1/4
Acuarela și Instantly.be aduc în București o selecție de instantanee din viața satului transilvănean Viscri. Pozele au fost postate timp de 12 de luni pe contul de instagram #Viscrigram de Alexu Toader, un tânăr art director care a renunțat la claxoanele din București pentru ciripiturile și viața domoală a Viscriului.

Instagramurile surprind atât momente și personaje autentice din sat, cât și etape și greutăți din restaurarea casei și șurii de la Viscri 32 și transformarea ei în „Vis de Viscri - pensiune cu restaurant în șură”.

Pozele vor fi curatoriate de Ariel Constantinof și printate de echipa Instantly.be, serviciu online prin intermediul căruia se pot printa și livra oriunde în lume poze digitale.

Viscri este un sat retras, patrimoniu Unesco, din județul Brașov, cunoscut pentru atmosfera idilică, tăranii prietenoși, Biserica fortificată săsească din secolul 12 și casa deținută aici de HRM Prințul Charles.SAVE THE DATE!
 • 24 mai // 18:00 - 22:00
 • Acuarela Bistro – Str. Polona, 40

 • Acuarela Bistro
  a apărut pe fundalul Asociatiei Culturale Imbold, iniţial ca un mic hub cultural pentru comunitatea de artişti care expun în spaţiul galeriei de artă Imbold şi pentru publicul lor.

  A crescut rapid și si-a deschis porțile către publicul larg acum 4 ani, cu o atmosferă boemă şi creativă, într-un spaţiu primitor şi multifuncţional.
  Acuarela este cunoscută pentru designul inedit, grădina de vară acoperită cu umbrele, evenimentele de artă vizualăsi jazz ăi participările la festivaluri cu un kit de branding amplu care include automobile retro, radiouri și litere volumetrice vintage. În fiecare an, spațiul este reamenajat complet de 2 ori: la începutul sezonului rece și la venirea verii.