The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andra Măceșanu // Beyond the screen

Article / 23 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Andra Măceșanu // Beyond the screen
  • Andra Măceșanu // Beyond the screen
  • Andra Măceșanu // Beyond the screen
  • Andra Măceșanu // Beyond the screen
  • Andra Măceșanu // Beyond the screen
  • Andra Măceșanu // Beyond the screen
1/6
Arhitect entuziast și strategic, cu apetență către inovație. În căutare de noi proiecte, abordări multidisciplinare și învățare perpetuă. Pasionată de design grafic, publicitate și călătorii. 

BEYOND THE SCREEN

Programul propus înglobează funcțiuni culturale necesare în zonă și are ca scop revitalizarea urbană a cartierului Giulești, prin crearea unui spațiu destinat comunității și industriilor creative, dezvoltat in jurul vechiului cinematograf Giulești. Implementarea unui centru cu ateliere de creație tehnologizată și producție la scară mică pentru industria de film are ca urmare definirea unui nou tip hibrid de program de arhitectură: centrul de producție industrială creativă.Centru de producție pentru industria cinematografică (recuzită, costume, scenografii), dezvoltat în jurul vechii clădiri a cinematografului Giulești și integrat în spațiul extins al Parcului Giulești.