The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andrei Ionescu // Academia Regală de Balet

Article / 22 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Andrei Ionescu // Academia Regală de Balet
  • Andrei Ionescu // Academia Regală de Balet
  • Andrei Ionescu // Academia Regală de Balet
  • Andrei Ionescu // Academia Regală de Balet
1/4
Autorul a absolvit Facultatea de Arhitectură de Interior în anul 2014, ca mai apoi să-și susțină în anul 2015 examenul de diplomă. Pasiunea pentru designul interior a fost fundamentată încă din timpul copilăriei de continuă preocupare pentru desen în creion și pictură în culori acrilice.  


ACADEMIA REGALĂ DE BALET

Legat de actualitatea dezvoltării Bucureștiului, s-a încercat o suprindere din punct de vedere urbanistic și arhitectural, printr- o conversie, fosta Uzină Electrică Filaret de pe strada G-ral Candiano Popescu, o clădire actualmente în Lista Monumentelor Istorice, unicitatea obiectivului și a programului arhitecturii industriale.

Proiectul în sine a fost o provocare datorită halei de dimensiuni generoase de aproximativ 2500 de mp, lipsa compartimentării, înălțimea foarte mare dar și elementele constructive degradate care trebuiau conservate și ținute sub control.

Lipsa unui centru sau academii naționale dedicate baletului și dansului cu toate utilitațile și funcțiunile necesare, a propulsat alegerea și soluționarea acestui spațiu complex, punând în valoare atât anvelopanta istorică, dar și noile elemente de arhitectură și design ce compun cadrul ambiental.