The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Annual of Annuals by ADC Europe

Article / 24 Mar 2017 / INSTITUTE.RO
  • Annual of Annuals by ADC Europe
1/1
ADC Europe lansează cea de-a 25-a ediție a Annual of Annuals pentru a celebra cele mai bune lucrări europene de advertising și design.

Anuarul poate fi găsit aici.


Pentru cea de-a 25-a ediție a Anuarului, ADCE a creat o platformă digitală interactivă pentru a prezenta lucrările premiate din 2016. Încă o dată, Anuarul ADCE se dovedește o resursă importantă și un instrument inspirațional, aducând laolaltă câștigătorii din peste 20 de competiții locale, pentru a oferi dimensiune creativității de pe continent.În acest an, Anuarul a fost produs exclusiv digital. Utilizatorii pot naviga prin ADCE Awards mai simplu ca niciodată. Funcția de căutare îți permite să răsfoiești virtual printre 175 de câștigători ADCE Awards, 296 de câștigători naționali, 110 agenții și 564 de creativi.