The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ARTICHOKE SOCIAL HOUSE // CRISTIANA MALCICA. EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE

Article / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • ARTICHOKE SOCIAL HOUSE // CRISTIANA MALCICA. EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE ARTICHOKE SOCIAL HOUSE
  • ARTICHOKE SOCIAL HOUSE // CRISTIANA MALCICA. EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE ARTICHOKE SOCIAL HOUSE
1/2
who
Artichoke Social House este un spațiu de socializare care găzduiește constant expoziții de fotografie ale artiștilor est-europeni și care servește all day breakfast, cafea și sucuri făcute in-house.

what
La aproape 30 de ani de la căderea comunismului, peisajul urban românesc este în continuare dominat de blocuri construite în perioada regimului. Având ca sursă de inspirație un model sovietic de arhitectură și urbanism adoptat la scară largă, foarte popular în Europa de Est, blocurile continuă să fie cea mai popular formă de locuire întâlnită în zonele urbane, ce adăpostesc oameni din toate clasele sociale, deopotrivă tineri și bătrâni.

Proiectul Cristianei Malcica își propune să exploreze teme ce țin de intimidate, locuire, dar și de noțiunea de “acasă”. Aflat la confluența dintre taxonomie și fotografie documentară, proiectul este alcătuit dintr-o serie de fotografii ce surprind interioare din apartamente comuniste, fotografiate în diferite orașe din România.***
VERNISAJ
22 mai // 19:00

EXPOZIȚIE
23 – 26 MAI // 09:30 – 00:00

Calea Victoriei 45
@Artichoke, Calea Victoriei 45, în Cartierul Creativ